Προστατεύστε τη μυστικότητά σας με ένα δωρεάν VPN
Η Συνεχής ροή ταινιών γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη κάθε μέρα. Σας παροτρύνουμε έντονα να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να έχετε πλήρες πρόσβαση σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στους Λιωμένους.
announcementΆφησε ένα σχόλιο από κάτω και πες τη γνώμη σου για την σειρά. Αφήνωντας σχόλια βοηθάμε και τους υπόλοιπους χρήστες του site.

Bull (2016- ) Online

star Βαθμολογία: 6.8 / 10
refresh Ανανεώθηκε: Πριν από 5 ημέρες
Bull (TV Series) All Seasons Tainies Online Greeks Subs Oi Liwmenoi
Διάρκεια: 60 λεπτά

Δραματική σειρά με πρωταγωνιστή τον Michael Weatherly σ' έναν ρόλο που είναι εμπνευσμένος από τον Dr. Phil McGraw ο οποίος μάλιστα είναι ο δημιουργός της σειράς μαζί με τον Paul Attanasio. Η σειρά Bull ασχολείται με τον Dr. Jason Bull, ιδιοκτήτη της εταιρείας Trial Sciences Inc. Η εταιρεία αναλύει τους ενόρκους δικών με σκοπό να μπορούν οι δικηγόροι να έχουν καλύτερη υπεράσπιση για τους πελάτες τους. Στην παραγωγή είναι οι Paul Attanasio (House M.D.), Dr. Phillip C. McGraw (Dr. Phil, The Doctors), Rodrigo Garcia (In Treatment, Big Love), Jay McGraw (The Doctors), Justin Falvey & Darryl Frank (Under the Dome, The Americans). Για να δείς τη σειρά Bull online με ελληνικούς υπότιτλους επέλεξε μια σεζόν από τη λίστα πιο κάτω.

Παραγωγή: CBS
Δημιουργήθηκε από: Paul Attanasio
play_arrowΠΡΟΒΟΛΗ ONLINEADS

Eπιλέξτε Σεζόν για προβολή Online0 Σχόλια

    Bull (2016- ) Online

    star Βαθμολογία: 6.8 /10
    refresh πριν από 5 ημέρες
    play_arrowΠΡΟΒΟΛΗ ONLINEADS